вівторок, 01 вересня 2009 14:31

"Повернення в "Динамо" вдалося" - Шевченко

"Повернення в "Динамо" вдалося" - Шевченко
"Сімка" "Динамо" дебютував у матчі шостого туру Прем"єр-ліги України у матчі з донецьким "Металургом". Шевченко замінив ще одного дебютанта – молодого Дениса Гармаша у другому таймі. Андрій дуже хотів забити і потішити вболівальників, які вперше з початку чемпіонату повністю заповнили трибуни стадіону ім. Лобановського. Гол відбувся вже у доданий арбітром час. Шевченко сам заробив, а потім і реалізував пенальті. "Динамо" перемогло "Металург" 3:1.
- Дуже хотів забити. Можна сказати, що повернення вдалося. Навіть, якщо врахувати той факт, що забив на останній хвилині. Я дуже радий. Дякую вболівальникам, які заповнили стадіон і влаштували мені гарний прийом. В принципі, я іншого і не очікував. Думаю, якби ми грали на НСК "Олімпійський", він також був би повним. Зі свого боку буду старатися, щоб цей клуб прогресував і вболівальники отримували задоволення, як від гри "Динамо", так і від матчів збірної.

- Можете порівняти стилі гри "Динамо" з вашими попередніми командами - "Міланом" та "Челсі"?

- Не будемо порівнювати. У нас попереду важливі матчі Ліги Чемпіонів і саме у цьому турнірі ми перевіримо свої справжні сили. А сьогодні гра була непростою. Добре, що команда перемогла. У нас було багато моментів, які не вдалося реалізувати. Треба підтягувати цей компонент.

- Як вам гралося?

- Якщо чесно, то важко. Я давно не грав. Цей матч для мене як цілий сезон. Я зіграв 45 хвилин. Під кінець матчу став відчувати себе краще. Попереду у нас важливі матчі збірної. Цей етап буде дуже важливим для мене. Мені треба поступово набирати форму.

- Можете порівняти теперішнє "Динамо" і те "Динамо", в якому ви грали раніше?

- Це моя перша гра, але можу сказати, що стилі будуть відрізнятися. Головне, щоб команда зберігала принципи київського "Динамо", такі як самовіддача та національний менталітет. Добре, що у команді багато українських гравців. Сьогодні молодий вихованець динамівської школи (Денис Гармаш – чемпіон Європи у складі збірної України U-19) відіграв перших 45 хвилин і зіграв дуже добре. Чим більше молоді буде грати, тим краще для українського футболу.

- Андрію, ви відчули, що команда дуже хотіла, щоб ви забили?

- Так, я знаю. Артем постійно намагався віддати мені гольову передачу. Він відіграв дуже добре. Команда також. Мілевський буде капітаном "Динамо", я одягаю капітанську пов"язку у збірній. Не треба ламати зв"язки, які вже є в команді. Такі робочі моменти як призначення штатного пенальтиста у команді визначимо пізніше. Мені дуже хотілося забити гол, адже це моя перша гра. Не має значення хто заробив пенальті, навіть якби його заробив хтось інший, я б все одно пробив (сміється).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Повернення в "Динамо" вдалося" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути