Ексклюзиви
субота, 23 вересня 2017 18:54

Повернення Коноплянки не допомогло "Шальке" в матчі з "Хоффенхаймом"

Повернення Коноплянки не допомогло "Шальке" в матчі з "Хоффенхаймом"
Коноплянка відіграв з "Хоффенхаймом" весь матч. Фото: schalke04.de

"Шальке" Євген Коноплянка в матчі 6-го туру чемпіонату Німеччини на виїзді програв "Хоффенхайма" з рахунком 0:2. Голи у зустрічі на рахунку Денніса Гайгера і Лукаса Руппі.

Ця перемога для підопічних Юліана Нагельсманна стала після успіху з "Баварією" другою домашньою за три тури чемпіонату і четвертою в шести стартових турах у цілому.

Півзахисник збірної України, який відіграв весь матч, був чи не найбільш помітним персонажем в складі в своєї команди. Євген постійно створював небезпечні моменти для партнерів, які просто їх не реалізовували. Часто пробивав і сам, але підводила точність.

Перемога дозволила господарям, набравши 14 очок, очолити турнірну таблицю, а "Шальке" з 9 пунктами розташувався на сьомій позиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Росії назвали Євгена Коноплянку унікальним футболістом

"Хоффенхайм" - "Шальке" 2:0

Голи: Гайгер, 13, Рупп, 90 + 3

"Хоффенхайм": Бауманн, Фогт, Хюбнер, Кадержабек, Гайгер, Цубер (Шульц, 73), Амірі (Рупп, 29), Нордтвейт, Гнабрі (Вагнер, 54), Крамаріч, Ут.

"Шальке": Ферманн, Керер, Налдо, Настасіч, Харитина, Стамбулі, Коноплянка, Майер (Емболо, 78), Даніель Каліджурі, Маккенні (Горетцка, 74), Ді Санто (Бюргшталлер, 55).

Минулого туру "Шальке" вдома розгромно поступився "Баварії". Євген Коноплянка вперше у сезоні не потрапив до стартового складу.

Зараз ви читаєте новину «Повернення Коноплянки не допомогло "Шальке" в матчі з "Хоффенхаймом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути