вівторок, 19 вересня 2017 23:44

Коноплянка вийшов на заміну в матчі "Шальке" проти "Баварії"

Коноплянка вийшов на заміну в матчі "Шальке" проти "Баварії"
Коноплянка вперше в сезоні опинився поза основним складом

"Баварія" розгромила "Шальке" у матчі п'ятого туру чемпіонату Німеччини. Зустріч пройшла в Гельзенкірхені на стадіоні "Фельтінс-Арена" і завершилася з рахунком 3:0 на користь гостей.

Голами у складі мюнхенської команди відзначилися Роберт Левандовскі, Артуро Відаль і Хамес Родрігес, який забив перший гол у складі "Баварії". Також орендований у "Реала" колумбієць відзначився результативною передачею на Відаля.

Півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка почав матч на лавці запасних. Українець вийшов на заміну на 46-й хвилині матч за рахунку 0:2.

Коноплянка вперше в сезоні опинився поза основним складом. У перших двох матчах він забив 3 голи, але в трьох останніх іграх не відзначався ні забитими м'ячами, ні результативними передачами.

Шальке-04 - Баварія 0:3 (0:2, 0:1)

Голи: 0:1 - 25, пенальті Левандовскі, 0:2 - 29 Хамес, 0:3 - 75 Відаль.

Шальке-04 - Ферманн, Налдо, Очіпка, Керер, Настасіч, Маккенні (Емболо, 57), Бенталєб, Горетцка, Харіт (Коноплянка, 46), Каліджурі, Бюргшталлер (Ді Санто, 78).

Баварія - Ульрайх, Мартінес (Хуммельс, 77), Зюле, Рафінья, Толіссо (Відаль, 69), Кімміх, Хамес, Руді, Коман, Левандовскі (Алькантара, 65), Мюллер.

Попередження: Емболо (64), Алькантара (87).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німці назвали зарплату Коноплянки в "Шальке"

Український хавбек "Дуйсбурга" Борис Тащі у матчі 7-го туру другої бундесліги проти "Інгольштадта" забив два голи. Здобути три очки "Дуйсбург" так і не зміг. Матч закінчився внічию 2:2. Українець забив вже 4 голи в семи матчах бундесліги 2 в цьому сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка вийшов на заміну в матчі "Шальке" проти "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути