середа, 11 червня 2008 13:38

Повернення Ібрагімова відкладається через суди між його промоутерами

Екс-чемпіон світу за версією WBO в суперважкій вазі росіянин Султан Ібрагімов повідомив, що початкові строки його повернення на ринг були відкладені з липня на серпень через судові спори.

Як сказав Ібрагімов, в цей час в США готується судовий процес: промоутерська компанія, що опікає російського боксера, подала позов на співпромоутерів з американської сторони, звинувативши їх в порушенні фінансових зобов"язань.

"Там моєю справою займаються досвідчені адвокати, - повідомив Ібрагімов. - Моєї присутності в Америці поки не вимагається. Але мене попередили, що можу знадобитися у будь-який момент".

У поєдинку, що намічений на кінець літа, суперником Ібрагімова стане боксер, який займає одне з провідних місць в світовому рейтингу. Сам Султан зізнався, що поки не знає ім"я свого майбутнього супротивника.

Останній раз Ібрагімов виходив на ринг 23 лютого. На знаменитій нью-йоркській арені Madison Square Garden росіянин поступився українцю Володимиру Кличку.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Повернення Ібрагімова відкладається через суди між його промоутерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути