понеділок, 22 жовтня 2012 18:51

"Постараємось зробити все, щоб "Челсі" не привітав Абрамовича з днем народження" - Ахметов

"Постараємось зробити все, щоб "Челсі" не привітав Абрамовича з днем народження" - Ахметов
"Чим сильніший суперник, тим вагоміша перемога над ним" - Ахметов ФОТО: shakhtar.com

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов відвідав тренування команди напередодні матчу групового етапу з лондонським "Челсі".

"Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відчуває впевненість у тому, що команда готова перемагати "Челсі", - каже Рінат Леонідович журналістам. - Те саме відчувають футболісти. Я також поділяє точку зору головного тренера. Гра покаже, як вийде насправді."

Сьогодні у Мірчі Луческу гарний настрій. Він весь день жартує. Який у вас настрій?

"У мене хороший настрій. Зараз у нас гарна погода. Головне, щоб ми жартували післязавтра. Я впевнений, що наші футболісти зроблять все можливе і неможливе, щоб потішити вболівальників і забезпечити нам гарний настрій."

"Челсі" - діючий переможець Ліги чемпіонів. Це грає якусь роль?

"Ми вже грали з чемпіонами Європи. Взяти хоча б "Барселону". Наше короткочасне завдання — вийти з групи. Щоб це зробити у кожній грі нам треба показати все, що ми можемо. Завтра нам треба відати всі сили і показати нашу кращу гру. Приємно, що нам протистоятиме переможець Ліги чемпіонів. Чим сильніший суперник, тим вагоміша перемога над ним."

У вас запланована зустріч з власником "Челсі" Романом Абрамовичем?

"Думаю, така зустріч буде. Рома має прилетіти завтра. Будемо говорити про життя, про все, що завгодно, тільки не про футбол. Думаю, у нього буде хвилювання. У мене воно також присутнє. У нього післязавтра день народження. Ми постараємось зробити все, щоб його команда завтра його не привітала. У нас хороші і теплі стосунки, але на полі завтра буде боротьба. Сподіваюсь від неї виграють насамперед вболівальники. Хочеться, щоб у виграші були саме наші вболівальники."

"Челсі" цікавився Вілліаном. За скільки ви готові відпустити футболіста?

"Зараз не трансферний період. На даний момент Вілліан — гравець"Шахтаря". Щоб за нього була затята боротьба зимою йому потрібно завтра і у всіх матчах показувати свої кращі якості. Якщо він це зробить, то за нього пропонуватимуть не менше, ніж за Халка. Щоб така пропозиція надійшла Вілліану треба показати все на що він здатен."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Челсі" пройде у вівторок, 23 жовтня на "Донбас Арені". Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Постараємось зробити все, щоб "Челсі" не привітав Абрамовича з днем народження" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути