неділя, 04 березня 2012 16:32

Посада наставника "Челсі" стала вакантною

Посада наставника "Челсі" стала вакантною

Головний тренер лондонського "Челсі" Андре Віллаш-Боаш відправлений у відставку. Як говориться в повідомленні на офіційному сайті клубу, причиною такого рішення стали незадовільні результати команди, які "не демонструють ознак поліпшення в ключовий період сезону".

До кінця сезону команду очолюватиме італієць Роберто Ді Маттео, який працював асистентом Віллаш-Боаша.

У чемпіонаті Англії після 27 турів "Челсі" займає п'яте місце, відстаючи на три очки від "Арсеналу", який йде четвертим . В останніх шести матчах "Челсі" здобув тільки одну перемогу.

П'яте місце не дозволяє команді в наступному сезоні виступати в Лізі чемпіонів. На початку лютого в британській пресі повідомлялося, що власник "Челсі" Роман Абрамович пообіцяв звільнити головного тренера, якщо він не виведе команду в Лігу чемпіонів сезону-2012/13.

У поточному розіграші головного європейського трофея "Челсі" програв перший матч 1/8 фіналу італійському "Наполі". Зустріч в Неаполі завершилася з рахунком 3:1 на користь італійського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Посада наставника "Челсі" стала вакантною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути