понеділок, 06 лютого 2012 09:54

"МЮ" відіграв три м'ячі у матчі з "Челсі"
6

Фото: Reuters

Футболісти "Манчестер Юнайтед" вирвали нічию в центральному матчі 24-го туру англійської прем'єр-ліги з лондонським "Челсі", по ходу зустрічі програючи з різницею в три м'ячі.

Матч, що пройшов в Лондоні на "Стемфорд Брідж" у неділю, завершився з рахунком 3:3. До 50-ї хвилини "Челсі" вигравав з рахунком 3:0.

"Челсі" був змушений грати без двох основних захисників - дискваліфікованого Ешлі Коула і травмованого капітана команди Джона Террі. У зв'язку з цим у складі "синіх" дебютував новачок Гарі Кехілл. Уболівальників "МЮ" чекала приємна новина: на поле повернувся півзахисник Ешлі Янг, який не грав з грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "МЮ" здобув 11-метрову перемогу над "Сток Сіті"

Більша частина першого тайму пройшла в рівній боротьбі. На 36-й хвилині господарі поля несподівано відкрили рахунок. Деніел Старрідж зробив спробу прострелити уздовж воріт, і м'яч влетів у сітку рикошетом від захисника "МЮ" Джонні Еванса. "Червоні дияволи" до перерви могли відігратися, але воротар "Челсі" Петр Чех був бездоганний, впоравшись з ударами Ешлі Янга, Денні Уелбека та Вейна Руні.

Початок другої половини зустрічі став для "МЮ" провальним. На 46-й хвилині спрацювала  іспанська зв'язка "Челсі": Фернандо Торрес виконав подачу з флангу, і забутий захисниками "МЮ" Хуан Мануель Мата пробив під поперечину. Через чотири хвилини лондонці довели рахунок до розгромного. Давід Луїс підставив голову під навіс Мати, м'яч зачепив захисника манкуніанців Ріо Фердинанда і влетів у ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" обіграв "МЮ" у матчі Кубка Англії

На 58-й хвилині "Юнайтед" отримав право на пенальті: Старрідж у своєму штрафному майданчику порушив правила проти захисника гостей Патріса Евра. До 11-метрової позначки підійшов Руні, який не залишив шансів Чеху, потужно пробивши у верхній кут.

Ще один пенальті, цього разу більш ніж спірний, був призначений у ворота "Челсі" на 69-й хвилині: Уелбек впав на газон у штрафному майданчику, поборовшись за м'яч із захисником "Челсі" Браніславом Івановичем. Головний арбітр Ховард Уебб рішуче вказав на "точку", хоча порушення з боку Івановича, якщо вірити телеповторам, не було. Руні знову холоднокровно реалізував 11-метровий, цей гол став для форварда збірної Англії 15-м в поточному чемпіонаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фани "МЮ" закидали яйцями автомобіль Балотеллі

Після того, як різниця в рахунку стала мінімальною, "Челсі" активізувався і на 77-й хвилині провів гостру атаку, яку мав завершувати Торрес. Однак іспанський форвард, опинившись у вигідній позиції перед воротами, забарився з ударом, не зумівши перервати свою гольову "засуху".

Відоме футбольне правило "не забиваєш ти - забивають тобі" спрацювало на 84-й хвилині. Райан Гіггз навісив з флангу, і Хав'єр Ернандес при повному потуранні оборони "Челсі" - в першу чергу, Кехілла - головою відправив м'яч у ворота, встановивши остаточний рахунок матчу - 3:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі" - захисник "Челсі"

"МЮ", набравши 55 очок, займає друге місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги, а "Челсі" знаходиться на четвертому рядку з 43 балами, повідомляє РИА Новости.

Челсі - Манчестер Юнайтед - 3:3 (1:0, 2:3)

Голи: 1:0 - Дж. Еванс (36, автогол), 2:0 - Мата (46), 3:0 - Давід Луіз (50), 3:1 - Руні (58, пенальті), 3:2 - Руні (69, пенальті), 3:3 - Х. Ернандес (84).

ЧЕЛСІ: Чех, Івановіч, Давид Луїз, Кейхілл, Босінгва, Мейрелеш, Ессьєн, Малуда, Мата, Старрідж (Ромеу, 70), Торрес.

МЮ: Де Хеа, Рафаел (Скоулз, 64), Дж. Еванс, Ріо Фердинанд, Евра, Каррік, Гіггз, Ешлі Янг (Х. Ернандес, 53), Валенсія, Уелбек (Пак Чжи Сун, 85), Руні.

Попередження: Торрес (31), Іванович (45), Евра (50)

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" відіграв три м'ячі у матчі з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути