неділя, 27 березня 2011 16:54

Португальський "Спортинг" отримав нового президента

Португальський "Спортинг" отримав нового президента

Луїс Годін Лопеш обраний президентом португальського футбольного клубу "Спортинг" за підсумками виборів, повідомляє АФП.

Лопеш отримав підтримку 36,55% членів клубу, на 360 голосів випередивши свого опонента Бруну де Карвалью, який обіцяв запросити на посаду тренера знаменитого голландця Марко ван Бастена. Спочатку перемогу здобув де Карвалью, проте під час оголошення результатів голосування відбулися зіткнення прихильників двох кандидатів, що призвело до втручання поліції.

Де Карвалью також мав намір придбати бразильського форварда московського ЦСКА Вагнера Лава. Годін Лопеш, колишній віце-президент лісабонського клубу, пообіцяв інвестувати в команду 100 мільйонів євро, а також оголосив, що з нового сезону головним тренером буде Домінгуш Пасьєнсія, який у даний момент очолює "Брагу".

"Спортинг", за який виступає російський півзахисник Марат Ізмайлов, займає третє місце в чемпіонаті Португалії, на 30 очок відстаючи від лідируючого "Порту". У січні 2010 року у відставку з поста голови клубу пішов Жозе Едуарду Бетанкур.

Зараз ви читаєте новину «Португальський "Спортинг" отримав нового президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути