субота, 03 листопада 2012 14:54

"Порту" може зіграти з "Динамо" без трьох гравців основи

"Порту" може зіграти з "Динамо" без трьох гравців основи
"Порту" зіграє з "Динамо" у вівторок, 6-го листопада ФОТО: goal.com

Португальський "Порту" може приїхати до Києва на матч четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів проти місцевого "Динамо" без трьох гравців основного складу. Вчорашній поєдинок з "Марітіму" через травми не дограли Елтон, Майкон і Фернандо, тому їх поява на НСК "Олімпійський" під великим питанням.

"Ніколи не стикався з такою ситуація, щоб відразу три гравці моєї команди отримали травми в одній грі, - говорить Вітор Перейра в інтерв'ю SportTV. - Я не знаю, чи зможе хтось з них відновитися до матчу з "Динамо". Поговорю з медичною службою клубу".

Додамо, що "Порту" розгромив на "Драгау" "Марітіму" з рахунком 5:0. Початок розгрому поклав колумбієць, кубинського походження Джексон Мартінес, який вже на 3-й хвилині відправив перший м'яч у сітку воріт Рікардо. Подвоїв перевагу за десять хвилин до свистка на перерву Варела.

У другому таймі на 59-й хвилині все той же Мартінес оформив дубль. Не відстав від нього і колумбієць Джеймс Родрігес, який остаточно добив розгублених гостей (72-а і 77-а хвилини).

Відзначимо, що "Порту" буде мати на підготовку до гри Ліги чемпіонів з "Динамо" на один день більше, так як провів гру проти "Марітіму" на день раніше від киян.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Порту" відбудеться в найближчий вівторок на столичному стадіоні НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «"Порту" може зіграти з "Динамо" без трьох гравців основи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути