четвер, 25 жовтня 2012 11:22

"Динамо" не змогло приборкати "драконів" на "Драгау"
14

Фото: ФОТО: Reuters

Київське "Динамо" програло португальському "Порту" на виїзді у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 2:3, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Порту" активніше розпочав зустріч і закономірно першим відкрив рахунок. На 15-й хвилині матчу після передачі з правого флангу м'яч опинився в штрафному в Сильвестра Варели, який завдав потужного удару в дальній верхній кут воріт.

Але вже через п'ять хвилин "Динамо" вдалося відкрити рахунок. Штатний виконавець стандартів київського клубу Мігель Велозу, який відзначався своєю активністю, подав кутовий, а Олег Гусєв зумів направити м'яч у сітку воріт.

Португальці продовжували володіти ініціативою, а "Динамо" намагалося відповідати контратаками, але активності самого Андрія Ярмоленка було недостатньо.

На 36-й хвилині господарі знову вийшли вперед. Джеймс Родригес віддав пас у штрафний на Джексона Мартінеса, який виграв боротьбу в Євгена Хачеріді й зумів пробити Олександра Шовковського.

Після перерви динамівці намагалися виправити становище, але тривалий час у них мало що виходило. І все-таки на 72-й хвилині чудовий дальній пас у штрафний від Андрія Ярмоленка знайшов Брауна Ідеє, який з ходу ввігнав м'яч у сітку воріт "Порту".

І все-таки останнє слово в цьому матчі залишилося за господарями стадіону "Драгау". На 78-й хвилині Лучо Гонсалес прорвався правим флангом, прострілив у центр штрафного, О.Шовковський не встиг на перехоплення м'яча, і Джексон Мартінес без перешкод направив його у ворота.

В іншому матчі групи А французький "ПСЖ" обіграв у Загребі з рахунком 2:0 місцеве "Динамо". В першому таймі за парижан відзначилися Златан Ібрагімович і Жеремі Менез.

Отже, "Порту" набрав після трьох турів 9 очок, "ПСЖ" - 6 очок, в активі київського "Динамо" - 3 пункти, "Динамо" Загреб не набрав поки що жодного пункту.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло приборкати "драконів" на "Драгау"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути