понеділок, 14 листопада 2011 08:57

"Порту" цікавиться півзахисником "Олександрії"

"Порту" цікавиться півзахисником "Олександрії"

На останній грі відбірного турніру Євро-2012 Грузія - Греція побували скаути "Порту". Одним з об'єктів пильної уваги чемпіонів Португалії став атакуючий півзахисник "Олександрії" Давид Таргамадзе.

Ключовий гравець збірної Грузії провів всі 90 хвилин у трьох попередніх матчах грузин проти Польщі, Латвії і Мальти і за одностайною оцінкою експертів був визнаний кращим гравцем у кожному з поєдинків. У грі проти греків Таргамадзе забив гол.

Селекціонери "Порту" звернули увагу головного тренера свого клубу Вітора Перейри на високу швидкість, технічну оснащеність, неординарний дриблінг і працездатність Таргамадзе.

За наявною інформацією, попередній контракт з 22-річним лідером "Олександрії" буде підписаний до кінця листопада, а в перші дні 2012 року, коли в Європі відкриється трансферне вікно, він може перебратися на "Драгау".

Сам Таргамадзе підтвердив, що на гру в Тбілісі прилітав його агент Андрій Білейчук і зустрічався з представниками трьох закордонних клубів, які також побували на матчі. Втім, остаточне рішення, за його словами, поки не прийнято.

Зараз ви читаєте новину «"Порту" цікавиться півзахисником "Олександрії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути