Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2007 09:32

Поразка від Шарапової залишила Кузнецову поза півфіналом турніру у Мадриді

Вчора на підсумковому жіночому тенісному турнірі WTA у червоній групі росіянка Марія Шарапова зустрічалася зі своєю співвітчизницею Світланою Кузнецовою. Перемога над Марією залишала Кузнецовій шанс на вихід у півфінал турніру. Перший сет вона виграла 7:5, однак у двох наступних Шарапова зібралася і впевнено перемогла 6:2, 6:2.

Останній поєдинок у групі уже нічого не вирішуватиме. Івановіч і Шарапова мають по дві перемоги і гарантували собі місце у півфіналах. Наступний матч вони зіграють між собою. Кузнецова зіграє з Хантуховою.

У жовтій групі Жюстін Енен виграла і третій поєдинок. Цього разу вона розгромила француженку Маріон Бартолі - 6:0, 6:0. Анна Чакветадзе перемогла Єлену Янковіч 6:4, 0:6, 6:3. У жовтій групі ще зіграють між собою Бартолі та Янковіч. Однак півфіналістки відомі уже зараз. Ними стали Енен та Чакветадзе.

Зараз ви читаєте новину «Поразка від Шарапової залишила Кузнецову поза півфіналом турніру у Мадриді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути