пʼятниця, 11 травня 2007 15:29

Поом може поповнити ряди московського ЦСКА

 

Ряди московського футбольного клубу ЦСКА може поповнити голкіпер лондонського "Арсеналу" і збірної Естонії Мартін Поом, 35 років. Керівництво столичного клубу має намір орендувати його до кінця сезону, повідомляє www.euro-football.ru.

- Після важкої травми Ігоря Акінфеєва боси "червоно-синіх" терміново почали шукати йому заміну. В список кандидатів одним з перших потрапив Мартін Поом, що не так давно захищав ворота збірної Естонії в матчі проти російської команди, - повідомило джерело, близьке до керівництва ЦСКА.

Поом є третім голкіпером лондонського "Арсеналу", але при цьому одним з найдосвідченіших воротарів англійського Прем"єра-ліги. Мартін багато років провів у клубі "Дербі Каунті" на правах першого номера команди. Після вильоту "Дербі" у першу лігу естонець підписав контракт з "Сандерлендом", звідки минулого року і перейшов у "Арсенал".

Ігор Акінфеєв отримав важку травму коліна у поєдинку російської Прем"єр-ліги проти "Ростова" і вибув мінімум на півроку.

Зараз ви читаєте новину «Поом може поповнити ряди московського ЦСКА ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути