понеділок, 15 квітня 2013 09:14

Помста Уткіну: вболівальники "Рубіна" запустили в небо надувних качок

Помста Уткіну: вболівальники "Рубіна" запустили в небо надувних качок
Критика Уткіна розізлила вболівальників "Рубіна" ФОТО: gazetadaily.ru

Під час матчу 24-го туру чемпіонату Росії між "Рубіном" і "Ростовом" вболівальники казанського клубу вивісили банери ("Вибачте, Уткін, ми прийшли на "Рубін"), звернені до головного редактора спортивних телеканалів "НТВ-Плюс" Василя Уткіна.

Таким чином уболівальники "Рубіна" відреагували на критичні висловлювання Уткіна на адресу казанського клубу. Зміст банерів було узгоджено з офіційними особами зустрічі.

Також зі стартовим свистком матчу "Рубін" - "Ростов" зі східної трибуни стадіону "Центральний" в небо були запущені тисячі надувних качок, повідомляє офіційний твіттер казанського клубу.

Нагадаємо, минулого тижня Уткін звинуватив керівництво "Рубіна" в небажанні розвивати клуб, а також зазначив, що казанці не зацікавлені в залученні нових уболівальників.

Сам матч завершився з рахунком 1:1. Він був відкритий тільки у другому таймі: на 64-й хвилині гри нападник "Ростова" Дмитро Полоз з передачі Яна Голенди забив гол у ворота господарів поля. На 79-й хвилині півзахисник казанського клубу Гекденіз Караденіз зрівняв рахунок ударом з лінії штрафного майданчика.

Зараз ви читаєте новину «Помста Уткіну: вболівальники "Рубіна" запустили в небо надувних качок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути