Ексклюзиви
неділя, 08 червня 2008 15:44

Букмекери приймають ставки на матюки коментаторів та вислови тренерів

Російська букмекерська контора "ФОН" запропонувала гравцям ряд жартівливих ставок на події, які можуть статися на Євро-2008. Букмекери пропонують ставити на вислови тренерів, матюки коментаторів, а також на появу на футбольному полі голих уболівальників, депутатів і шоуменів. Про це повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зокрема, "ФОН" пропонує ставити на те, що головний тренер збірної Росії Гуус Хіддінк скаже російською фразу "Росія, вперед". Коефіцієнт на цю подію дорівнює 10. Якщо голландський фахівець заспіває куплет гімну Росії, ставка збільшиться у 15 разів.

Приймаються ставки і на вислови коментатора Василя Уткіна. Якщо він під час матчу скаже: "Я ставлю у ФОНі", заспіває куплет гімну або нецензурно вилається, ставка гравця, який вгадав подію, повернеться у десятиразовому розмірі. Привіти своїй мамі і дівчині у виконанні коментатора оцінюються з коефіцієнтами 2,2 і 2,7 відповідно. Максимальна сума ставки на ці події обмежена тисячею рублів.

Також "ФОН" приймає ставки на суму до 250 рублів на появу на полі під час матчу Іспанія - Росія чоловіка без одягу, шоумена Отара Кушанашвілі або будь-якого депутата Держдуми. Коефіцієнт на ці події рівний 50. Поява на полі оголеної жінки оцінюється з коефіцієнтом 80.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Букмекери приймають ставки на матюки коментаторів та вислови тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути