Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 14:20

Померла людина, поранена п"яним боксером

У Владивостоку в лікарні в середу вранці помер 22-річний Олег Мєшков, що отримав в понеділок вранці важке поранення в голову в результаті конфлікту з віце-чемпіоном світу з боксу Романом Романчуком.

По даним добре інформованого джерела в міліції, Роман Романчук перебуває в лікарні в нейрохірургічному відділенні з важкою травмою голови. У постраждалого з"явилися проблеми з мовою.

Нагадаємо, що боксер повертався з нічного кафе "М"ятний трюфель" в готель. Його наздогнав Олег Мєшков, конфлікт з яким почався ще в кафе. Мєшков вистрілив у Романчука. Куля попала в скроню. Проте потерпілий зумів відібрати пістолет і вистрілив в стані афекту в нападника. Куля попала в око і пошкодила мозок.
Очевидці викликали міліцію і "швидку допомогу". Олега Мєшкова відправили до реанімації, а Романчука помістили в ізолятор тимчасового утримання. Потім його з травмою голови доставили в лікарню.

Тепер боксер може "сісти" не за статтею "нанесення важких фізичних пошкоджень", а "ненавмисне вбивство".

Зараз ви читаєте новину «Померла людина, поранена п"яним боксером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути