Ексклюзиви
субота, 14 червня 2008 13:21

Польський прем"єр-міністр хотів убити арбітра матчу Австрія - Польща

Прем"єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що готовий був убити арбітра матчу збірних Польщі та Австрії (1:1) Ховарда Уебба за те, що він в доданий час призначив пенальті у ворота Артура Боруца, з якого австрійці зрівняли рахунок. Про це пише Лента.Ру з посиланням на англійську газету TheSun.

По словах Туска, ввечері 12 червня, коли відбулася зустріч, він не зміг залишатися спокійним і урівноваженим. Польський прем"єр заявив, що суддя допустив помилку, призначивши одинадцятиметровий удар на третій доданій хвилині гри. З Туском погодився і міністр спорту Польщі Мирослав Држевекі, який охарактеризував дії Уебба як "шахрайство" і "ганьбу для чемпіонату".

До думки прем"єр-міністра приєдналися і польські уболівальники, які розповсюдили в інтернеті безліч повідомлень з побажанням смерті Уеббу.

Поліція пообіцяла захистити Уебба після його повернення з чемпіонату. Відзначимо, сам арбітр є сержантом поліції Південного Йоркшира. Правда, незадовго до Євро-2008 Уебб тимчасово припинив службу в силах правопорядку через зайнятість як рефері.

Раніше в несправедливому вирішенні Уебба звинуватив наставник збірної Польщі Лео Бенхаккер. На думку голландського фахівця, Маріуш Левандовскі не порушував правила в штрафній проти Себастьяна Предля.

Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) захистив англійського арбітра. Представник цієї організації Вільям Гайяр заявив, що УЄФА не вважає рішення Уебба спірним.

Зараз ви читаєте новину «Польський прем"єр-міністр хотів убити арбітра матчу Австрія - Польща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути