четвер, 25 лютого 2010 18:58

Польські біатлоністи виступали під прапором Монако (ФОТО)

У стані збірної Польщі на Олімпіаді у Ванкувері розгорівся скандал.

Питання викликала спортивна форма, в якій виступали польські біатлоністи. При найближчому розгляді виявилось, що на формі нанесений прапор не Польщі... а князівства Монако, повідомляє PAP.

Президент НОК Польщі Петр Нуровскі вважає цю помилку "очевидним прорахунком" Польської асоціації біатлону, на якій лежить відповідальність з виготовлення уніформи.

"Ми відповідаємо тільки за парадні і вихідні костюми. А відповідальність за виготовлення спортивної екіпіровки лежить на федераціях. Вважаю неприйнятним самому особисто перевіряти всі костюми і форму і дивитися, які прапори на них нанесені", - заявив Нуровскі. Він висловив співчуття від того, що так добре організована федерація допустила таку помилку.

Президент Польської асоціації біатлону Збігнєв Вацкевич вважає винним, навпаки, НОК країни. "Цю форму ми отримали від виробників і вона була схвалена НОКом. Біатлоністи теж засмутилися".

Польські біатлоністи вже завершили виступ на Олімпіаді. Найкращий результат з них показала Вероніка Новаковська, яка зайняла 5-е місце в гонці на 20 км.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Польські біатлоністи виступали під прапором Монако (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути