неділя, 24 червня 2018 21:03

Польща безславно покидає КС, а Колумбія ще побореться

Польща безславно покидає КС, а Колумбія ще побореться
Кубок світу, група Н, Польща - Колумбія. Фото: Depositphotos

Добрий вечір! За кілька хвилин розпочнеться останній матч другого туру групового етапу Кубка світу. В останньому матчі групи H, зустрінуться збірні Польщі та Колумбії.

Для робох команд, цей матч як фінал. Оскільки поразка не залишить жодного шансу на прохід далі. В першому турі обидві команди програли з однаковим рахунком. Колумбія отримала на початку матчу пенальті в свої ворота та вилученн і в підсумку програла Японії (1:2). А поляки показали не виразну гру та несподівано легко поступились збірній Сенегалу.

Обслуговувати сьогоднішній поєдинок будуть:

Головний арбітр - Сезар Рамос (Мексика)
Асистенти: Марвін Торрентера, Мігель Ернандес (обидва Мексика)
Четвертий арбітр: Хуліо Баскунан (Чилі)
Резервний арбітр: Крістіан Шіеманн (Чилі)

Стартові склади команд:

Польща: Щенсни - Піщек, Паздан, Беднарек, Берешиньскі - Крихов'як, Гуральскі, Рибус - Зєлінскі,Лєвандовскі, Ковнацкі

Колумбія: Оспіна - Аріас, Міна, Мохіка, Давінсон Санчес - Барріос, Агілар, Хамес Родрігес, Куадрадо, Кінтеро - Фалькао.

Стартовий свисток!

2' Перший кутовий в матчі подали поляки. Але витиснути щось небезпечне з подачі не змогли і ледь не наразились на контратаку у свої ворота.

5' Активно розпочала "кадра" матч. Непогану атаку завершував Лєвандовські ударом головою, але надто слабким виявився постріл.

7' Неприємний епізод. На рівному місці Оспіна підвернув ногу. ЛІкарі надали допомогу і Давід кульгаючи продовжив гру. Сподіваємося зможе дограти матч воротар Колумбії.

11' Незначна територіальна перевага у поляків, але небезпечних моментів команди поки не створюють.

14' Не ризикують команди, та ніби намагаютьсь свідомо віддати матч супернику. Провокують один одного на відкритий футбол, хочуть грати на контратаках. Коли цього хочуть обидві команди, виходить доволі нудний матч.

19' Поки не вражають команди якістю гри. Багато помилок в центральній зоні,до воріт команди не доходять. Нейтральний вболівальник, який вирішив би подивитися цей матч, вже напевно б перемкнув канал.

23' Цікавіше заграли команди. Спочатку колумбійці провели непогану атаку - захисники заблокували удар. І відразу поляки побігли в контру три в три, але останнього пасу не вистачило.

28' Відкритий футбол розпочався, більш інтенсивний, команди відповідають атакою на атаку, але завершити бодай одну атаку справді небезпечним моментом поки не можуть суперники. За 30 хвилин матчу три удари на дві команди. Малувато.

30' Прикрий епізод. Агілара виносять на ношах з поля. Серйозну травму він отримав. Замість на полу виходить Матеус Урібе.

34' Міні-штурм організували колумбійці, але гравці "кадри" впевнено грають в обороні, все виносять.

37' Поки, найнебезпечніший момент матчу. Куадрадо накрутив на фланзі двох захисників та пробив з гострого кута - Щесни на місці.

40' Гоооооооооол! Перший удар в площину і одразу гол. Еррі Міна вистрибнув найвище, у штрафному суперника та замкнув головою подачу Хамеса Родрігеса. Заслужено. Колумбійці виглядали краще в першому таймі. 0:1

44' Розгублено виглядають поляки, якби їм вдруге не пропустити в ці хвилини.

Перерва!

Статистика першого тайму:

Володіння м'ячем: 42% - 58%

Удари (в площину): 2(0) - 3(1)

Фоли: 7 - 5

Другий тайм!

50' Спокійно розпочалась друга половина зустрічі. Поляки намагаються контролювати м'яч, колумбійці позиційно обороняються.

55' Десять хвилин позаду, поки не схоже, що поляки планують відіграватись. Не вистачає їм агресії. А от колумбійці спокійно та впевнено чекають на шанс для контратаки.

57' Заміна в складі полків. Замість Ковнацькі виходить Гросіцкі.

61' Перша жовта в матчі. Беднарек отримує картку за затримку суперника за футболку.

70' Гооооооооол! Колумбійці абсолютно заслужено подвоюють перевагу! Кінтеро віддав класний пас, та вивів Фалькао один на один з Щесни. Радамель спокійно пробив повз воротаря, та подвоїв перевагу своєї команди. 0:2.

72' На полі з'являється гравець добре знайомий українським вболвальникам. Екс-нападник київського "Динамо" Лукаш Теодорчик.

75' Гооооооооооол! Це розгром! Цього разу асистентом виступив Фалькао, який шикарним пасом вивів на ворота Куадрадо. Хуан без проблем переграв голкіпера точним ударом в нижній кут. 0:3

78' Карлос Бакка змініє одного з героїв сьогоднішнього матчу - Радамеля Фалькао.

83' Оспіна знову отримує допомогу від медиків. Замін в колумбійців вже немає.

85' Ще один момент у колумбійців був. Уріба з незручної позиції пробив п'ятою, переграв голкіпера, але захисик виніс м'яч з лінії воріт.

88' Дограють матч команди, тут вже зрозуміло все. Поляки прощаються з шансами на 1/8.

Фінальний свисток!

Польща і в другому матчі мундіалю продемонструвала беззубий та прісний футбол. Така команда не заслуговує на 1/8. А от Колумбія навпаки, довела, що поразка від Японії була випадковістю та нещасним випадком. Колумбійцям для проходу далі, необхідно в останньому турі перемогти Сенегал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відеоогляд матчів групи H: Сенегал та Японія отримали неочікувані перемоги

Цим матчем завершився другий тур групового етапу Кубка світу. Із завтрашнього дня розпочнеться третій тур. Його особливість, полягає в тому, що матчі однієї групи грають в один і той самий час. Отже, завтра о 17:00 зіграє квартет A: Росія - Уругвай, та Єгипет - Саудівська Аравія. О 21:00 зіграють представники групи B: Іспанія - Марокко та Португалія - Іран. Gazeta.ua онлайн трансляцію всіх поєдинків.

Зараз ви читаєте новину «Польща безславно покидає КС, а Колумбія ще побореться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути