понеділок, 16 лютого 2009 18:25

Політика Росії та України, не вплине на взаємовідносини Кличка та Валуєва

Автор: boxnews.com.ua
  Ніколай Валуєв зі своєю дружиною Галиною
Ніколай Валуєв зі своєю дружиною Галиною

Російський суперваговик Ніколай Валуєв розповів в інтерв"ю про те, що ніколи не змішує спорт і політику, а також застеріг уболівальників від проведення паралелей між спортивними подіями та політикою.

"Я завжди був проти політики в спорті, - підкреслив Ніколай. - Особливо коли за рахунок спорту політичні партії намагаються вирішити якісь свої проблеми. І, не дивлячись на те, що, наприклад, Олімпійські ігри дають можливість країнам показати, наскільки вони сильні і таке інше, самі спортсмени повинні бути як ніколи далекі від політики".

На питання про те, що він думає з приводу поведінки деяких уболівальників, які при появі будь-якої інформації про нього або чемпіонів світу в суперважкій вазі Віталії та Володимирі Кличко намагаються перевести спортивну суперечку в політичне русло, Ніколай відзначив, що відноситься до цього вкрай негативно.


"Щодо себе та Кличка я взагалі не бачу навіть крихти політики, - заявив російський чемпіон світу. - Та ситуація, яка склалася між Росією та Україною, ніяким чином не має відношення до Кличка та Валуєва. Це моя особиста думка, і, зі свого боку, я б не радив уболівальникам плутати спортивні новини та політичні провокації. І навіть те, що кожен з нас представляє свою країну на ринзі, не дає жодних підстав вважати боксерський поєдинок зіткненням політичних сил і країн", - цитує Валуєва Allboxing.ru.

Allboxing.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Політика Росії та України, не вплине на взаємовідносини Кличка та Валуєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути