понеділок, 09 лютого 2009 10:45

Чагаєв називає бій з Валуєвим справою честі

Автор: boxnews.com.ua
  Руслан Чагаєв
Руслан Чагаєв
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Руслан Чагаєв заявив, що для нього є справою честі битися з Ніколаєм Валуєвим, і відповів на питання, чи соромно йому таке завершення поєдинку проти Карла Девіса Драммонда.

SA нагадує, що 7 лютого в Ростоці (Німеччина) Чагаєв переміг Драммонда рішенням суддів після того, як бій був зупинений в перерві між шостим та сьомим раундами через розсічення над лівим оком Руслана.

"Так, мені прикро за вболівальників, які прийшли підтримати мене. Проте травма була серйозною, і не я в цьому винуватий. Не можу звинувачувати в тому, що сталося і Драммонда, не думаю, що він спеціально зробив це. Зараз зроблю двотижневу перерву, а потім знову починаю наполегливо тренуватися. З нетерпінням чекаю свого наступного поєдинку з Ніколаєм Валуєвим. Для мене це справа честі", — цитує Чагаєва Sportbox.ru

Як писала вчора "Gazeta.ua", Також у рамках боксерського шоу в Ростоці відбувся бій Андрій Котельник - Рене Майдана, в якому перемогу отримав український боксер і захистив титул Чемпіона WBA в першій напівсередній вазі.

Зараз ви читаєте новину «Чагаєв називає бій з Валуєвим справою честі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути