Ексклюзиви
неділя, 08 лютого 2009 17:32

"Драмонда у розсіченні не звинувачуємо" - Тренер Чагаєва

"Драмонда у розсіченні не звинувачуємо" - Тренер Чагаєва
Карл Драмонд спеціально не бив головою Руслана Чагаєва у поєдинку за титул чемпіона "у відпустці" за версію WBA у надважкій вазі. Такої думки дотримується тренер узбека Міхаель Тімм.

"Не зважаючи на складну ситуацію, в якій опинився Руслан, він зберіг спокій та переміг. Я не думаю, що дії Драмонда були навмисні. Не думаю, що він хотів ударити головою", - наводить слова Тімма Boxing.de.

Нагадаємо, поєдинок між боксерами відбувся 7 лютого у німецькому Ростоці. Бій був зупинений в шостому раунді через розсічення, яке отримав Руслан після зіткнення головами. На момент зупинки бою Чагаєв лідирував у записках усіх суддів.

Після переможного поєдинку Чанаєва відвезли до лікарні, де наклали 12 швів на два розсічення над лівим оком.

"Прошу вибачення за таку перемогу, досить сумна кінцівка бою, - цитує Чагаєва "livesport.ru". - Але в боксі таке іноді буває".

Як писала сьогодні "Gazeta.ua", Також у рамках боксерського шоу в Ростоці відбувся бій Андрій Котельник - Рене Майдана, в якому перемогу отримав український боксер і захистив титул Чемпіона WBA в першій напівсередній вазі.

Зараз ви читаєте новину «"Драмонда у розсіченні не звинувачуємо" - Тренер Чагаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути