четвер, 13 жовтня 2016 15:29

"Поки я граю у Росії, мене навряд чи покличуть у збірну України" - Девич

"Поки я граю у Росії, мене навряд чи покличуть у збірну України" - Девич

Форвард казанського "Рубіна" Марко Девіч вважає, що його не викликатимуть до збірної України, поки він виступає у чемпіонаті Росії.

"Поки я перебуваю у чемпіонаті Росії, мене навряд чи будуть викликати. Я роблю все можливе для цього, не зав'язую зі збірною, хочу за неї грати, але шанси малі. Хто б що не говорив, політика тут в будь-якому випадку присутня.

Я добре знаю нападників, які викликаються зараз у національну команду. Всі - хороші футболісти. Але при всій повазі до них вважаю, що я повинен перебувати у четвірці форвардів України, а основним або не основним - тренеру вирішувати", - сказав Девіч.

"Коли у нападі збірної була серйозна конкуренція, я викликався і отримував чимало ігрового часу. А тепер став непотрібним, але ж ні Шевченка, ні Вороніна, ні Мілевського в атаці збірної більше немає", - також зазначив нападник.

У поточному чемпіонаті Росії Девіч провів за "Рубін" 3 матчі, в яких забив 1 гол. Також на його рахунку гол у Кубку Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від Шевченка в нинішньому відборі не залежить нічого" - Федорчук

Цікаво, що Девіч може продовжити кар'єру в одному з клубів Азії. Контракт 32-річного форварда з "Рубіном" закінчується у грудні 2016 року. Девіч залишить клуб на правах вільного агента.

Додамо, що на матчі збірної України проти Ісландії, Туреччини і Косово Шевченко не викликав жодного гравця з чемпіонату Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України може зіграти із Сербією

Зараз ви читаєте новину «"Поки я граю у Росії, мене навряд чи покличуть у збірну України" - Девич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути