неділя, 31 березня 2013 19:26

"Поки Хачеріді не зрозуміє відповідальності за команду, нічого не буде" - Блохін

"Поки Хачеріді не зрозуміє відповідальності за команду, нічого не буде" - Блохін
Хачеріді в Одесі знову дав волю емоціям. Фото: hotsport.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував перемогу його команди проти одеського "Чорноморця" в ефірі каналу "Футбол". Зокрема зробив акцент на діях Євгена Хачеріді, який не стримав емоції і вдарив форварда одеситів Бурдужана.

"Людина не зрозуміє, що він повинен дійсно грати без розмахування руками, без того, щоб показувати офсайд, розповідати судді, як судити, що його ззаду чіпали... Поки людина не зрозуміє, що вона перебуває на футбольному полі і несе відповідальність за всю команду, напевно, нічого не буде. Тому обговорювати мені нічого", - сказав він.

"Дали б червону картку або не дали - не знаю, не бачив, подивимося, розберемося. Це внутрішня справа. Якщо там дійсно було порушення і червона картка, то Женя отримає як годиться. Я моменту навіть не бачив, і коли почалася колотнеча, став визирати, що там відбуваєтьс "- прокоментував Олег Блохін гру Євгена Хачеріді.

"Таке відчуття, що б я не сказав, все сприймають в штики. Ви хочете що, Блохіна вивести? Після того, як я на нервах дав після "Бордо" інтерв'ю, коли мене завели ще до прес-конференції, я сказав:" Після цього - вибачте. Нічого не буде". Що б ви не задавали, як би ви не задавали - не буде. Блохін просто перебудувався" - додав Олег Блохін.

Нагадаємо, в 22-му турі "Динамо" на виїзді переграло "Чорноморець" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Поки Хачеріді не зрозуміє відповідальності за команду, нічого не буде" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути