Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 17:36

Пограбували Музей спортивної слави Грузії

В Тбілісі в ніч з вівторка на середу пограбували Музей спортивної слави Грузії. Про це розповів головний тренер збірної Грузії з дзюдо, чемпіон Олімпіади 1980 року, дворазовий чемпіон Європи Шота Хабарелі.

За його словами, викрадені завойовані ним медалі, а також нагороди чемпіона Олімпійських ігор 1972 року Шоти Чочишвілі та інших видатних спортсменів країни. Зникли також золоті медалі, завойовані грузинськими дзюдоїстами Зурабом Звіадаурі і Георгієм Асанідзе на Олімпіаді 2004 року в Афінах і першості світу та Європи.

Правоохоронні органи з"ясовують, яким чином злочинці потрапили до музею і де в цей момент знаходилися співробітники охорони.

Музей спортивної слави Грузії відкрили в 1965 році. З 2005 року він розташований у будівлі Департаменту у справах спорту і молоді міністерства культури, охорони пам"ятників і спорту Грузії. В музеї зберігається близько шести тисяч експонатів - кубків, медалей, фотографій, афіш, а також документів, які відображають історію спорту Грузії.

ИТАР-ТАСС

Зараз ви читаєте новину «Пограбували Музей спортивної слави Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути