Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2020 06:11

Чому "Зоря" розгромила АЕК

Чому "Зоря" розгромила АЕК
Артем Громов забив перший м'яч. Фото:ФК "Зоря"

У 4 турі Ліги Європи "Зоря" в гостях перемогла АЕК – 2:0. Що потрібно знати про гру?

"Зоря" змогла уникнути провалів у захисті. Якщо у попередніх матчах Ліги Євро "Зоря" швидко пропускала, то у Греції команда Віктора Скрипника зіграла надійно в обороні. Попри те, що господарі володіли ініціативою та форсували гру, захист "Зорі" обійшовся без грубих помилок.

Скрипник зробив висновки із попередніх матчів. "Зоря" відмовилася від гри першим номером та грала від захисту. Завдяки відсутності простору для суперника вдалося налагодити гру в обороні. Атаку побудували через контратаки, які доставляли супернику чимало проблем.

Євген Шахов став головним антигероєм матчу. Український півзахисник АЕКа за 48 хвилин отримав 2 жовтих картки та залишив свою команду в меншості майже на весь другий тайм.

Після легкої перемоги у Запоріжжі греки розраховували без надзусиль перемогти "Зорю", за що були покарані

Поверення Артема Громова допомогло "Зорі". Досвідчений форвард багато не грав через травму. Його вихід в Афінах суттєво посилив гру "Зорі" в атаці. Артем став лідером команди на полі.

Голкіпер АЕКа подарував "Зорі" перший гол. Граючи у більшості "Зоря" ніяк не могла створити гостроту біля воріт суперника. На допомогу прийшов голкіпер господарів Георгіс Анастасіадіс, який невдало зіграв на виході. Після чого греки пішли відігруватися та пропускали швидкі атаки "Зорі".

АЕК недооцінив суперника. Після легкої перемоги у Запоріжжі греки розраховували без надзусиль перемогти "Зорю", за що були покарані. Крім того, гравцям АЕКа не вистачило фізичних кондицій. Частина футболістів нещодавно перехворіла на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому дубль "Барселони" розгромив "Динамо"

3 грудня у 5 турі Ліги Європи "Зоря" буде вдома приймати "Лестер". Початок гри – о 19. 55.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Зоря" розгромила АЕК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути