середа, 25 листопада 2020 00:55

Чому дубль "Барселони" розгромив "Динамо"

Чому дубль "Барселони" розгромив "Динамо"
Мірча Луческу нічого не зміг протиставити "Барселоні". Фото: ФК "Динамо" Київ

У 4 туру Ліги чемпіонів київське "Динамо" було розгромлене вдома "Барселоною" - 0:4. Що потрібно знати про матч?

Роналд Куман виставив другий склад. Із всіх основних гравців "Барселони" у старті вийшов тільки воротар Марк-Андре тер Штеген. Частина провідних гравців не могли грати через травми, а інша частина отримала перепочинок. Хорді Альба та Антуан Грізманн вийшли на заміну.

"Динамо" не могло розраховувати на всіх найсильніших. Поза грою опинилося відразу 7 гравців. Зокрема, капітан команди Сергій Сидорчук та лідер Віктор Циганков. Обоє не встигли відновитися повністю від коронавірусу.

Мірча Луческу помилився зі складом. В запасі залишився форвард Владислав Супряга. Микола Шапаренко формально грав на правому краю півзахисту. Через це у "Динамо" порушилася система гри. Нападника Беньяміна Вербича тягнуло в глибину поля. Микола Шапаренко більше грав в центрі, ніж на фланзі. Томаш Кендзьора один не справлявся ні в обороні, ні атаці.

Команди грали у звичних стилях. "Барселона" контролювала м'яч та грала через короткий пас. "Динамо" намагалося швидко переходити в атаку. Кожна із команд грала у свій футбол.

Команду Луческу міг врятувати тільки перший гол, або хист який би мав додати емоційних сил. "Динамо" не змогло стримати суперника в середині поля, тому пропущений гол був питанням часу

Гра завершилася після першого голу. Після забитого м'яча Сержиньйо Деста гра в господарів зовсім розвалилася. "Барселона" могла доводити рахунок матчу до непристойного.

Віталій Миколенко став одним з антигероїв матчу. Перший гол прийшов із зони Миколенка. У випадку із другим пропущеним м'ячем Віталій програв дуель Мартіну Брейтуету після стандартної ситуації.

"Динамо" не вистачило реалізації. Підопічні Луческу мали свої напівмоменти за нічийного рахунку та коли вже програвали, але майстерності забити не вистачило.

Рахунок матчу закономірний. Динамівці не змогли підготуватися повноцінно до гри Луческу не міг розраховувати на всіх найкращих футболістів та мав обмежений вибір дій. Через паузу на матчі збірних та перенесений коронавірус фізичний стан гравців був не найкращий. Команду Луческу міг врятувати тільки перший гол, або фарт, який би мав додати емоційних сил. "Динамо" не змогло стримати суперника в середині поля, тому пропущений гол був питанням часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Миколенко влітку вже буде в європейському клубі" - Циганик

Наступний матч "Динамо" у Лізі чемпіонів "Динамо" проведе 2 грудня, середа, в гостях проти "Ювентуса".

Зараз ви читаєте новину «Чому дубль "Барселони" розгромив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути