неділя, 29 липня 2012 14:50

Плавання. Зевіна не змогла кваліфікуватися у півфінал

Плавання. Зевіна не змогла кваліфікуватися у півфінал
Головна дистанція Зевіної ще попереду ФОТО: hotsport.ua

Дарина Зевіна в плаванні на стометрівці на спині у своєму запливі фінішувала четвертою – 1.00,57. Для потрапляння в півфінал цього виявилося забагато – 18 місце.

Зазначимо, що особистий рекорд 17-річної киянки на цій дистанції становить 1.00,05, показаний нею на минулорічному чемпіонаті світу в Шанхаї. Та головна дистанція нашої Даші ще попереду – кваліфікація 200-метрівки на спині відбудеться у четвер.

Марія Лівер на стометрівці брасом теж не пробилася до наступного кола змагань. 1.11,23 принесли їй 37 позицію, хоча в травні на чемпіонаті Європи вона пропливла на дві секунди швидше.

Для Олександра Ісакова уже закінчилася боротьба на цій же дистанції на спині. Він показав п'ятий результат у своєму запливі – 55,43, а в підсумку це - 35 показник.

Першою сутичкою фінішували олімпійські змагання і для дзюдоїста Сергія Дребота (вагова категорія до 66 кг). Нічого не зміг протиставити наш спортсмен Чо Юнь-Хо з Південної Кореї, який записав на свій рахунок мінімальну оцінку "юко".

Зараз ви читаєте новину «Плавання. Зевіна не змогла кваліфікуватися у півфінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути