Ексклюзиви
понеділок, 11 січня 2010 15:59

Платіні заступився за Вроцлав

Платіні заступився за Вроцлав

Глава УЄФА Мішель Платіні заспокоїв жителів Вроцлава, заявивши, що місто не буде позбавлено права проведення матчів Євро-2012.

За словами Мішеля Платіні, в УЄФА не розглядають можливості перенесення матчів Євро-2012 з Вроцлава до Кракова або Хожува. "Ми не передбачаємо такого сценарію, оскільки згідно інформації, яку ми отримуємо з Вроцлава, це лише питання зміни підрядника нового стадіону", - заявив Платіні.

Як вважає голова УЄФА, стадіон у Вроцлаві обов"язково буде готовий до матчів Євро-2012: "Так, змінилися терміни здачі стадіону в експлуатацію, але це не буде небезпечним зсувом. Стадіон повинен бути готовий в кінці 2010 року, а буде - на декілька місяців пізніше ".

Як повідомлялося раніше, організація Pl.2012, яка займається підготовкою польських міст до Євро-2012, офіційно підтвердила серйозні проблеми Вроцлава в будівництві стадіону, заявивши про відставання від графіку на півроку. Також з"явилася інформація, що Вроцлав може бути замінений на Краків, у випадку зриву графіків будівництва арени.

Крім того, Платіні заявив, що в підготовці до Євро-2012 експерти УЄФА приділяють більше уваги Україні, ніж Польщі. Про це він повідомив в інтерв"ю польському телеканалу nsport.

"Ми не забуваємо, що обидві країни не мають досвіду в організації подібних заходів, тому для нас всіх це видатна подія. Футбольна подія. Ймовірно, досить ризикована, але це лише надає нам крила ...

Я не приховую також того, що більшу увагу ми приділяємо Україні. Цей чемпіонат буде великою і красивою подією, але зараз ми повинні бути дуже сконцентровані", - наводить слова шефа УЄФА Przeglad Sportowy.

За матеріалами 2012ua.net

Зараз ви читаєте новину «Платіні заступився за Вроцлав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути