неділя, 17 лютого 2013 10:23

Платіні подякував Польщі за Євро-2012

Платіні подякував Польщі за Євро-2012
Мішель Платіні, Збігнев Бонек і Броніслав Коморовський ФОТО: ru.uefa.com

Президент УЄФА Мішель Платіні відвідав Польщу. Зустрівшись з Президентом Польщі Броніславом Коморовським, він похвалив країну за успішне проведення фінальної стадії Євро-2012.

"Польща й Україна організували і провели розкішний турнір. В обох країнах протягом чемпіонату Європи панувала святкова атмосфера, не підвели і футболісти, які подарували всім нам масу пам'ятних матчів. Польща і Україна зробили все від них залежне, щоб провести успішний турнір, - заявив Платіні. - Планка організації чемпіонату Європи піднята дуже високо".

"Я дуже вдячний польському народу за гостинність, безпосередність і любов до футболу, - продовжив президент УЄФА. - Приїхав сюди для того, щоб подякувати не тільки президенту Польщі, але також прем'єр-міністру, міністру спорту, мерам чотирьох польських міст (Гданськ, Познань , Варшава і Вроцлав), волонтерам та всім іншим, хто заслуговує найдобріші слова на свою адресу".

"Організувати такий великий турнір неймовірно складно, проте Польщі та Україні це вдалося. Матчі вийшли дуже цікавими, нові стадіони тішили око, а вболівальники надали приголомшливу підтримку своїм улюбленим командам. Я дуже пишаюся Євро-2012".

Коморовський подякував УЄФА та особисто Мішелю Платіні за довіру і допомогу при підготовці до турніру і в ході його проведення. "У Євро-2012 був хороший смак, і зараз ми голодні до нових подібних змагань, - сказав він. - Польща хоче прийняти ще якийсь великий міжнародний турнір". Платіні запевнив президента Польщі, що тепер у країни є вся необхідна інфраструктура для втілення в життя цих планів.

Платіні подарував Коморовському копію трофея Анрі Делоне, який вручається за перемогу на чемпіонаті Європи. На зустрічі також був присутній президент Футбольної федерації Польщі Збігнев Бонек, який у свій час був одноклубником Платіні по туринському "Ювентусу".

Зараз ви читаєте новину «Платіні подякував Польщі за Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути