середа, 14 вересня 2016 12:13

Платіні офіційно оголосив про відхід з посади президента УЄФА

Платіні офіційно оголосив про відхід з посади президента УЄФА

Француз Мішель Платіні офіційно оголосив про відхід з посади президента Союзу європейських футбольних асоціацій під час позачергового конгресу організації.

"Це мій останній виступ в якості глави УЄФА. Тепер ви будете діяти без мене, і хочу побажати успіху, - сказав Платіні. - Футбол - це видовище, а не бізнес, це спорт, а не індивідуальні інтереси.

У футбол можна грати де завгодно: від степів Росії до савани Африки. Футбол - це дивовижний вид спорту, і ми змогли в цьому переконатися на останньому Євро. Футбол єдиний. Він належить всім нам, і я закликаю вас служити футболу, працюючи командою. Лише забезпечивши єдність, ми зможемо вибудувати футбол, забезпечити потрібний баланс між грою та економічними інтересами.

Я б хотів усім подякувати, ми добре попрацювали; сподіваюся вам приємно було працювати і ви пишаєтеся тим, що зробили. Особисто я пишаюся. Моя совість чиста. Саме тому я захотів сказати вам дякую і виступити. Ось-ось буде обраний новий президент, і я хочу побажати йому успіху".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кар'єра Платіні як футбольного чиновника завершена"

Нового главу УЄФА оберуть 14 вересня на позачерговому конгресі організації в Афінах.

На посаду претендують два кандидати - керівник Футбольної асоціації Словенії Александер Чеферін і глава Королівського футбольного союзу Нідерландів Міхаель ван Праг.

Зараз ви читаєте новину «Платіні офіційно оголосив про відхід з посади президента УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути