пʼятниця, 22 квітня 2011 11:33

Платіні назвав Євро-2012 прикладом для Франції

Платіні назвав Євро-2012 прикладом для Франції

Президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні вважає, що в підготовці до чемпіонату Європи з футболу 2016 року Франція повинна скористатися досвідом приготувань до першості континенту України та Польщі.

Таку думку він висловив в Парижі під час першого засідання організаційного комітету Євро-2016, передає Інформаційний центр "Україна 2012".

Франція вже сьогодні зіткнулася з проблемами у підготовці до турніру. Особливу увагу в країні звертають на будівництво нового футбольного стадіону в Ліоні, завершення якого перенесли з липня 2010 до грудня 2013-го, повідомляє AFP.

"Якщо б мені два роки тому сказали, що організація чемпіонату Європи в Польщі і України буде проходити легше, ніж у Франції, я б здивувався", - зазначив Мішель Платіні.

Нагадаємо, 21 квітня збірна України отримала нового головного тренера. Їм вдруге у своїй кар'єрі став Олег Блохін. За його кандидатуру проголосували 19 з 27 членів виконкому ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Платіні назвав Євро-2012 прикладом для Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути