вівторок, 02 грудня 2014 10:10

Платіні має намір судитися з британською газетою за картину Пікассо

Платіні має намір судитися з британською газетою за картину Пікассо
Фото: tsn.ua

Президент УЄФА Мішель Платіні подасть до суду на британську газету The Sunday Times. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу УЄФА.

"Звинувачення Sunday Times - вигадка чистої води, і сама газета підтверджує, що у них немає ніяких доказів цих смішних чуток. Ця справа зараз в руках у моїх адвокатів, які розглядають питання позову про захист честі і гідності", - заявив Платіні.

Голова організації обурився інформацією таблоїду про те, що він нібито отримав картину Пабло Пікассо за свій голос на користь Росії на виборах країни-господині чемпіонату світу з футболу 2018 року.

У матеріалі газети також говорилося, що Росія отримала право на проведення ЧС-2018 завдяки президенту Володимиру Путіну, який заручився підтримкою глави ФІФА Йозефа Блаттера. При цьому прямих звинувачень у корупції в статті за недостатністю доказової бази не прозвучало.

У листопаді ФІФА зняла з Росії всі звинувачення в корупції в процесі виборів країни-господарки світової першості 2018 року. На право проведення турніру також претендували Англія, спільні заявки Франції та Бельгії, Іспанії та Португалії.

Зараз ви читаєте новину «Платіні має намір судитися з британською газетою за картину Пікассо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути