Ексклюзиви
середа, 11 січня 2012 12:14

Півзахисник "Спартака" перейшов у "Волинь"

Півзахисник "Спартака" перейшов у "Волинь"

Сьогодні, 11 січня, "Волинь" уклала контракт з півзахисником Сергієм Пилипчуком (народився 26 листопада 1984 року у м. Зміїв Харківської області, зріст 187 см, вага 80 кг). Про зацікавленість лучан у кваліфікованому гравці на учорашній наголошував головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко.

Сергій Пилипчук – вихованець харківського футболу. На юнацькому рівні виступав за місцеві клуби УФК, "Світанок" та ДЮСШ-9. У 2001 році дебютував на професійному рівні у складі харківського "Металіста-2". З 2003 року – гравець основного складу харківської команди. У січні 2005 року перейшов до російського клубу "Спартак" (Нальчик), за який з перервами виступав до цього часу. Крім того, у Росії Сергій захищав кольори клубів "Хімки", "Волга" (Нижній Новгород) та "Шинник" (Ярославль).

У 2004-06 роках залучався до молодіжної збірної України, за яку провів 5 матчів. Здобутки: срібний призер чемпіонату України у першій лізі 2004 р., срібний призер чемпіонату Росії у першій лізі 2005 р.

У "Волині" Пилипчук виступатиме під номером 90.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Спартака" перейшов у "Волинь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути