Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 08:50

Дем'яненко офіційно очолив "Волинь"

Дем'яненко офіційно очолив "Волинь"

Анатолій Дем'яненко 9 січня був офіційно представлений у якості головного тренера луцької "Волині".

Разом з Дем'яненком був представлений наставник дубля "Волині" Анатолій Пісковець.

Новий головний тренер повідомив, що термін його контракту ще обговорюється з керівництвом. Швидше за все, він буде становити три роки. "Напевно, це буде угода на три роки або на два з можливістю автоматичної пролонгації ще на один рік", - сказав колишній тренер київського "Динамо".

"Коли мені запропонували працювати в Луцьку, я із задоволенням погодився. Приємно працювати в країні, в якій ти виріс і якій так багато віддав", - додав фахівець, який залишив заради "Волині" узбецький "Насаф", з яким виграв Кубок АФК.

"Головні цілі "Волині"- зберегти місце в Прем'єр-лізі і перебудувати гру під моє тренерське бачення, а також гідно виступити в Кубку Україні", - повідав Дем'яненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дем'яненко може замінити Кварцяного у "Волині"

Розповів новий тренер "Волині" і про можливе посилення команди. Одним з перших трансферів Анатолія Дем'яненка може стати півзахисник російського клубу "Спартак-Нальчик" Сергій Пилипчук. "Мені його порадив екс-наставник нальчан Юрій Красножан, якого я добре знаю", - пояснив тренер.

Помічниками Дем'яненка у Луцьку будуть Віктор Мороз і тренер-селекціонер Орест Баль, який торік займав аналогічну посаду у вінницькій "Ниві". Тренером воротарів буде Павло Блажаев. Долю Сергія Чабана та Володимира Дикого, які до цього працювали в "Волині", вирішуватиме керівництво клубу.

Крім того, колишній тренер "Динамо" запевнив, що не працює за конспектами Лобановського. Від легендарного тренера Дем'яненко бере лише напрямки роботи, а методики і програми підбирає сам.

Велике значення Дем'яненко відводить дисципліні. Порушників режиму він збирається штрафувати. "Коли я був тренером київського "Динамо", якось Діого Рінкон приїхав з відпустки на 9 днів пізніше, хоча я попередив - за день запізнення буду штрафувати на 10 тисяч доларів. Ось що з ним робити? Один бразилець - нормально, два - більш-менш, три - це вже все... - сказав новий тренер. - У "Волині" чотири бразильця? Розберемося".

Зараз ви читаєте новину «Дем'яненко офіційно очолив "Волинь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути