пʼятниця, 27 січня 2012 12:05

Півзахисник "Динамо" висунув ультиматум Суркісу і Сьоміну

Півзахисник "Динамо" висунув ультиматум Суркісу і Сьоміну

Нігерійський легіонер київського "Динамо" Лукман Аруна, який незадоволений кількістю наданого ігрового часу, поставив ультиматум президенту Ігорю Суркісу і головному тренеру команди Юрію Сьоміну.

В інтерв'ю африканській пресі опорний півзахисник збірної Нігерії повідомив, що має пропозиції з боку англійських "Вест Бромвіча" і "Евертона".

Названі британські клуби направили в офіс динамівців запити про можливу оренду виконавця, проте в Києві розраховують на повноцінний трансфер футболіста.

"Динамо зацікавлене в прямому продажі, що ускладнює цей сценарій. Я не люблю сидіти на лавці. Якщо керівництво відповість відмовою на пропозиції про оренду, то я повинен бути впевнений, що отримаю своє місце в складі "Динамо" після відновлення ігор чемпіонату", - сказав легіонер "Динамо", який минулого літа перебрався до Києва з Монако.

Відзначимо, в пресі з'явилася інформація про те, що "Динамо" може розлучитися з півзахисником Лукманом Аруною - футболістом зацікавилося відразу кілька клубів голландського Ередівізіона, зокрема "Гронінген" і ПСВ.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Динамо" висунув ультиматум Суркісу і Сьоміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути