Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 10:30

Півзахисник "Челсі" продасть будинок разом з 98-річною бабусею

Півзахисник "Челсі" продасть будинок разом з 98-річною бабусею

Півзахисник лондонського "Челсі" і збірної Англії Френк Лемпард вирішив продати свою нерухомість в Іспанії, незважаючи на те, що в будинку зараз проживає 98-річна бабуся колишньої подруги футболіста, пише британське видання News of the World.

З іспанською моделлю Елен Рівас, яка народила Френку двох дочок, гравець зустрічався протягом семи років, але в 2008 році їх стосунки припинилися.

Агент Лемпарда, який підтвердив бажання футболіста продати будинок в Іспанії, зазначив, що його клієнт виявив великодушність, дозволивши жінці похилого віку проживати в його володіннях більше двох років.

Френк є кращим бомбардиром "Челсі" серед всіх півзахисників в історії (161 голів), він входить в десятку бомбардирів лондонського клубу всіх часів, є одним з двох гравців, які провели за "Челсі" більше 50 матчів на міжнародній арені, а також став першим півзахисником, який забив більше 100 голів в англійській Прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Челсі" продасть будинок разом з 98-річною бабусею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути