четвер, 06 березня 2008 13:20

Пітер пообіцяв Маскаєву з"їсти його живцем, а Раппапорту порадив купити нові окуляри

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Олег Маскаєв і володар тимчасового чемпіонського титулу цієї організації Семюел Пітер провели прес-конференцію в мексиканському Канкуні, де 8 березня відбудеться їх поєдинок.

Під час спілкування з журналістами Маскаєв був небагатослівним. "Я готовий до бою і налаштований тільки на перемогу в майбутньому поєдинку. Я наполегливо тренувався", - заявив російський боксер, який проживає зараз в Сакраменто.

Претендент на його титул нігерієць Семюел Пітер був, мабуть, незадоволений перенесеннями дати проведення цього поєдинку, а також тим, що Маскаєв прибув до Мексики пізніше, ніж очікувалося. "Я скажу тобі тільки одну річ - я збираюся нокаутувати тебе. Я з"їм тебе живцем, - сказав Пітер і звернувся до промоутера Маскаєва Денніса Раппапорта. - Купи собі нові окуляри, бо я хочу, щоб ти бачив, як сильно я битиму твого підопічного".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Пітер пообіцяв Маскаєву з"їсти його живцем, а Раппапорту порадив купити нові окуляри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути