Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2014 03:07

"Після матчу Блохін сказав, що вже не є головним тренером "Динамо" - Ярмоленко
2

Фото: Ірина КОЗЮПА

Один із лідерів київського "Динамо" Андрій Ярмоленко назвав поразку від донецького "Шахтаря" у центральному матчі 19-го туру з рахунком 0:2 заслуженою.

"Ми виходили на поле перемагати, але пропустили м'яч і трохи поникли. Як підсумок пропустили ще один гол і все стало зовсім погано.

Ми налаштовувались грати першим номером. Ми знаємо, що контроль м'яча - сильний бік "Шахтаря", але коли розпочалася гра, ми чомусь почали відходити на свою половину і дозволили супернику робити все, що він любить — переведення, контроль у центрі пол.

Чи був другий м'яч забитий з офсайду? Не знаю, я не бачив. Коли приїду додому, то подивлюся".

Головний арбітр матчу Анатолій Абдула показав сім жовтих карток. Поєдинок обійшовся без вилучень та пенальті.

"Питання до арбітра є. Коли ти на полі, то відчуваєш, коли у судді є симпатія. Були дрібні фоли, які рефері давав на користь "Шахтаря". Але я не кажу, що ми програли через суддівство. Це заслужена поразка.

На жоден матч чемпіонату ми так не налаштовувались, як на гірників. У хлопців горіли очі, всі хотіли боротися. Можливо, це зіграло з нами злий жарт.

Що Блохін сказав у перерві? Що рахунок 0:2 і нам вже нема чого втрачати. Потрібно йти вперед та атакувати. Після матчу він подякував за роботу і сказав, що вже не є головним тренером. Це рішення президента. Він тут головний і він вирішує".

Після цього матчу "Динамо" залишилось на третьому місці. Відставання від лідерів становить вже сім очок.

"Тепер перше та друге місця нам вже не світять. Рік ти працюєш, тренуєшся, але одна гра все перекреслює. Прикро. Якби ми виграли всі матчі, то вже стали б чемпіонами. Важко претендувати на "золото", коли втрачаєш очки вдома і програєш.

"Дніпро" двічі переміг "Шахтар", взяв чотири очки з нами, переміг "Металіст". Якщо вони стануть чемпіонами, то це буде заслужено.

Вболівальникам хочеться подякувати за сьогоднішню підтримку. Вона у нас була супер. Можу тільки вибачитися за нашу гру і результат".

Насамкінець, Ярмоленко зазначив, що рішення не їхати збірній Україні у турне Південною Америкою було спільним.

"Це тема окремої розмови. Рішення ми всі приймали разом".

Зараз ви читаєте новину «"Після матчу Блохін сказав, що вже не є головним тренером "Динамо" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути