Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2007 11:56

Пильова прийняла рішення повернутися в біатлон

Чемпіонка зимових Олімпійських ігор 2002 року з біатлону Ольга Пильова прийняла рішення повернутися у великий спорт, повідомляє www.eurosport.ru.

- Спортсменка відправиться на перший цього сезону тренувальний збір найсильних біатлоністів Росії, - повідомив співробітник прес-служби агентства з фізкультури, спорту і туризму адміністрації Красноярського краю.

У сезоні-2007/08 32-річна Пильова збирається взяти участь в черговому чемпіонаті Росії і в етапах Кубка світу з біатлону.

На Олімпіаді в Туріні в 2006 році Пильова, ставши владаркою срібної медалі, була потім позбавлена цієї нагороди і дискваліфікована на два роки, оскільки в її крові був виявлений заборонений медичний препарат карфедон. За час дискваліфікації спортсменка освоїла професію ведучої випусків теленовин на одному з телеканалів Красноярська, а в лютому нинышнього року народила другу дитину, сина Арсенія.
Зараз ви читаєте новину «Пильова прийняла рішення повернутися в біатлон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути