Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2012 13:17

Піккардійська терція, лелека, прощальний удар Вороніна: Україна і Чехія зіграли внічию
22

Всі квитки на матч Україна - Чехія були продані
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України зіграла внічию з Чехією у товариському матчі на "Львів Арені" - 0:0. Цей спаринг став останнім перед стартом команди Олега Блохіна у відборі на Кубок світу 2014.

Ваші увазі кілька цікавинок поєдинку.

Хоч матч і був товариським вболівальники зробили все, щоб цього не відчувалося. Склалося враження, що збірна вже стартувала у кваліфікації Кубка світу. Підтримка була божевільною. Трибуни, особливо фан-сектор постійно співали і гнали своїх уперед. Під кінець виконали гімн України. Після матчу футболісти відзначали неймовірну львівську атмосферу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощальний матч Вороніна: Україна - Чехія - 0:0

Арена була майже повністю заповнена. Напередодні повідомляли, що всі квитки розкуплені. Біля львівської федерації футболу були розклеєні написані від руки клаптики паперу з проханням продати лишні квитки.

Перед матчем Петро Мага повідомив, що поєдинок стане прощальним для нападника Андрія Вороніна. Футболіст участі у грі не приймав, але вийшов на поле разом з командою 12-м гравцем. Андрій виконав національний гімн і завдав символічного удару по м'ячу. По дорозі у роздягальню футболіста обняв Олег Блохін і решта тренерів збірної. За матчем Воронін спостерігав з віп-ложі. Після фінального свистка вболівальники ще раз аплодували нападнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України не змогла обіграти чехів на "Арені Львів"

Мага також повідомив, що збірна України обзавелася офіційним талісманом. Ним стало лелеченя. На матчі з чехами його ще не було. Лише у перерві дівчата винесли зображення маскота на полотні. Чекаємо дебюту!

До речі, наші футболісти красиво виконали гімн України — всі поклали руку на серце. "Ще не вмерла України" заспівала українська акапельна формація "Піккардійська терція".

Зараз ви читаєте новину «Піккардійська терція, лелека, прощальний удар Вороніна: Україна і Чехія зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути