вівторок, 31 березня 2009 22:23

Під час матчу румунський арбітр застосував зброю (ВІДЕО)

Під час матчу румунський  арбітр застосував зброю (ВІДЕО)
Румунський футбольний арбітр Богдан Лука застосував вогнепальну зброю при обороні від уболівальників, які вибігли на поле. Це сталося під час проведення матчу четвертої ліги  між командами округу Калараш. Лука обслуговував гру як боковий суддя.

Загрози на адресу суддівської бригади з трибун почали надходити ще в першому таймі, коли команда господарів "Конпет Штефан чіл Маре" (Conpet Stefan cel Mare) поступалася "Уніря Драгаліна" (Unirea Dragalina) з рахунком 1:2. Ще більше пристрасті розпалилися наприкінці матчу, після того, як Лука зафіксував офсайд, через який головний суддя відмінив гол, забитий господарями зустрічі.

За повідомленнями ЗМІ, коли після цього - вельми спірного рішення - розгніваний натовп уболівальників вибіг на поле, щоб розібратися з арбітрами, Лука вихопив пістолет і двічі вистрілив у повітря. Потім суддівська бригада сховалася в роздягальні."Мого колегу нещодавно побили до крові. У минулому на мене теж нападали. Але цього разу я не хотів когось поранити", - прокоментував Лука свій вчинок. Він не уточнив, який саме він використовував пістолет при самообороні, ймовірно, що це була не газова, а бойова зброя.

Відео з інцидентом, зняте на камеру мобільного телефону, з"явилося в інтернеті і викликало бурхливу дискусію. На кадрах чітко видно, як суддя йде з поля, тримаючи в руках пістолет і суддівський прапорець. Де арбітр тримав зброю протягом всього матчу, залишилося загадкою.

Фанат
Зараз ви читаєте новину «Під час матчу румунський арбітр застосував зброю (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути