неділя, 21 серпня 2011 18:55

Під час матчу "Металіст" - "Сошо" на стадіоні загинув уболівальник

Під час матчу "Металіст" - "Сошо" на стадіоні загинув уболівальник

Під час матчу "Металіст" - "Сошо" у бійці загинув уболівальник. Як це сталося, не знає поки ніхто. Є тільки версії і припущення - як правоохоронців, так і самих фанатів.

Офіційна версія.

Як розповіла начальник відділу громадських зв'язків при УМВС України в Харківській області Лариса Волкова, на переглянутому відео камер спостереження жодних бійок не зафіксовано. Швидше за все, він посковзнувся і впав зі сходів.

"Точно буде зрозуміло після розтину, у хлопця закрита черепно-мозкова травма, але більше інформації буде лише в понеділок, - говорить Волкова. - Ще раз повторюся, жодних бійок на стадіоні не було, мається на увазі пов'язаних з цим випадком. Так хтось вибігав на стадіон, але це зі смертю фаната не пов'язано."

Також, за словами Волкової, коли хлопця привезли в лікарню, то, швидше за все, він був допитаний дільничним міліціонером, проте ці дані також будуть відомі лише у понеділок.

Не офіційна версія.

Як стало відомо "В Городе" з власних джерел, на стадіоні під час матчу на трибунах в 17-му секторі сталася бійка, в результаті якої сильно побили одного хлопця. Після цього його винесли на ношах. Медики госпіталізували його в 4-у невідкладну допомогу. Там він трохи пізніше і помер.

Що стосується самого клубу, то у прес-службі "Металіста" і зовсім нічого не знають, кажуть, що про такий інцидент їм нічого невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Під час матчу "Металіст" - "Сошо" на стадіоні загинув уболівальник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути