пʼятниця, 19 серпня 2011 12:54

Наставник "Сошо" зрадів нічиї з "Металістом"

Наставник "Сошо" зрадів нічиї з "Металістом"

У четвер, 18 серпня, в першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи харківський "Металіст" зіграв на своєму полі внічию з французьким "Сошо" - 0:0. Післяматчеві коментарі головних тренерів команд, які наводить офіційний сайт харків'ян.

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста": "Сьогодні був досить бойовий матч. Ніхто не хотів поступатися. Французи дуже грамотно побудували гру, не дали нам розбігтися. Були моменти у другому таймі і, звичайно, треба було їх реалізовувати, але все переноситься в Сошо".

Мехмед Баздаревіч, головний тренер "Сошо": "Я задоволений результатом і грою, особливо у першій її половині. Ми задоволені нічиєю. Знаємо, що попереду наш чекає важкий матч. "Металіст" - хороша команда, у неї теж були хороші шанси забити гол.

Ми не дуже задоволені другим таймом, бо вважаю, що нічия - справедливий результат. Можу сказати, що я дуже задоволений грою нашої команди в захисті, в тому числі і грою півзахисників. Попереду у нас були моменти, так що і там гра будувалася нормально".

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Сошо" зрадів нічиї з "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути