четвер, 18 серпня 2011 15:52

"Я і мої помічники детально розбирали гру "Сошо" - Маркевич

"Я і мої помічники детально розбирали гру "Сошо" - Маркевич

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич розповів, чого він чекає від першого матчу своєї команди проти французького "Сошо", який відбудеться сьогодні в рамках 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи на полі українського клубу.

"Випала нам одна з кращих команд Франції - чемпіонат серйозний. Я досить-таки уважно стежив за французьким турніром в минулому році, а коли ми дізналися, що нам випав "Сошо", я і мої помічники детально розбирали гру суперника - так що вже маємо уявлення про команду.

Французи грають в комбінаційному стилі, воліють атакуючий футбол, є хороші футболісти, гравці збірної Франції (той же Мартен, Будебуз), але тим цікавіше нам буде грати з ними.

Ми завжди вважаємо за краще атакувати, ніж оборонятися, що нам іноді заважає - пропускаємо з нічого. Але тактику міняти не збираємося, будемо намагатися грати в атаці, наскільки нам це дозволить робити суперник. "Сошо" - теж атакуюча команда, так що, я думаю, завтра буде хороша гра.

Для нас дуже важливо дуже добре грати в атаці і не давати супернику шансу забити гол. Це важливо", - цитує Маркевича офіційний сайт "Металіста".

Матч "Металіст" - "Сошо" відбудеться сьогодні о 21:30. Пряма трансляція поєдинку на каналі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Я і мої помічники детально розбирали гру "Сошо" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути