четвер, 11 серпня 2011 19:08

Українські команди дізналися час початку матчів у Лізі Європи

Українські команди дізналися час початку матчів у Лізі Європи

У четвер, 18 серпня всі п'ять українських клубів проведуть свої перші матчі в четвертому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

Першою, о 20:00 почне полтавська "Ворскла", яка на своєму полі прийме "Динамо" з Бухареста. Через пів-години в Болгарії київське "Динамо" вийде проти "Літекса". В 21:00 за київським часом почнеться матч ПАОК - "Карпати". Нарешті, о 21:30 "Металіст" в Харкові вийде проти Сошо, а "Дніпро" на виїзді поміряється силами з "Фулхемом".

Не виключено, що матч останньої пари може бути скасований або перенесено через масових заворушень та актів вандалізму, які охопили половину Англії. Нагадаємо, раніше бунти внесли корективи у розклад Кубка англійської ліги. Крім того, відмінено стартовий матч англійської Прем'єр-ліги "Тоттенхем" - "Евертон", який повинен був пройти 13 серпня на Уайт Харт Лейн.

Також було прийнято рішення про скасування товариських матчів збірних Англії та Нідерландів, який повинен був відбутися в середу на лондонському стадіоні Уемблі.

Відзначимо, що букмекерські контори, які почали приймати ставки на результати раунду плей-офф Ліги Європи, не вірять в успішний виступ українських команд. На їхню думку, фаворитом у своїй парі на цій стадії турніру виступає тільки київське "Динамо", інші ж українські команди у своїх парах є аутсайдерами.

Перші матчі раунду плей-офф відбудуться 18 серпня, а поєдинки пройдуть 25 серпня.

Матчі 18 серпня

20:00 Ворскла - Динамо

20:30 Літекс - Динамо

21:00 ПАОК - Карпати

21:30 Металіст - Сошо

21:30 Фулхем - Дніпро

Зараз ви читаєте новину «Українські команди дізналися час початку матчів у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути