пʼятниця, 19 серпня 2011 00:11

"Металіст" не зміг забити "Сошо"

"Металіст" не зміг забити "Сошо"

Харківський "Металіст" і французький "Сошо" завершили перший матч двоматчевого протистояння в раунді плей-офф Ліги Європи нульовою нічиєю.

У першому таймі команда Мирона Маркевича виглядала активніше на полі "Металіст-Арени", особливо гостро атакуючи по правому флангу, де розташувався аргентинський новачок харківської команди Хав'єр Соса.

Найнебезпечнішим моментом в першу 45-хвилинку у "Металіста" виявився удар у штангу воріт "Сошо" у виконанні Крістальдо на 34-й хвилині, проте арбітр за кілька секунд до цього свиснув положення поза грою.

У "Сошо" був реальніший шанс відкрити рахунок у матчі, але після небезпечного удару зі штрафного у виконанні французів Горяїнов дивом виніс м'яч з лінії воріт.

У другому таймі на полі з'явився Девіч, який змінив Крістальдо, після чого "Металіст" протягом півгодини регулярно нагнітав обстановку біля воріт французької команди. Але ні Шав'єру, ні Сосі, ні Валяєву не вдалося скористатися своїми моментами і розпечатати ворота Рішера, пише "Чемпионат.com".

Ліга Європи. Плей-офф

Перший матч

"Металіст" (Харків, Україна) - "Сошо" (Франція) - 0:0.

Металіст: Горяїнов, Фініньо, Папа Гуйє, Крістальдо (Девіч, 60), Вільягра, Соса, Едмар, Шав'єр, Торсільєрі, Торрес (Валяєв, 76), Тайсон (Ткачов, 90+2)

Сошо: Рішер, Корш'я, Карлао, Анен, Будебуз, Мікарі (Руде, 80), Мартен, Бютен (Прива, 83), Ногейра, Соже, Перкі

Попередження: Фініньо - Анен, Перкі

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" не зміг забити "Сошо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути