вівторок, 29 жовтня 2013 15:32

"Певна група людей працює на руйнування національного футболу" - Коньков про "смерть" "Арсенала"

"Певна група людей працює на руйнування національного футболу" - Коньков про "смерть" "Арсенала"
Коньков розкритикував Прем'єр-лігу за бездіяльність у питанні з "Арсеналом". Фото: ffu.org.ua

За останні півроку припинили існування два клуби Українського вищого дивізіону. Навесні наказав довго жити "Кривбас", сьогодні оголосив про зникнення столичний "Арсенал".

"Це дуже неприємна новина, - коментує ситуацію голова ФФУ Анатолій Коньков. - Я очікував, що такий результат найбільш імовірний, аналіз підказував таку можливість. Є ряд причин, з яких таке сталося з "Арсеналом". Перша, і, швидше за все, найважливіша - відсутність бажання Прем'єр-ліги брати участь в обговоренні питання про киян, до речі, так само було і з "Кривбасом". Необхідно було щодня займатися пошуком шляхів виходу з ситуації, що склалася. Але цим займалися лише ми. Я, як президент ФФУ, день у день працюю над тим, щоб створити максимально комфортні умови для розвитку футболу в країні і впевнено заявляю, що ФФУ зробила максимум для того, щоб допомогти у свій час "Кривбасу", а нині - "Арсеналу".

"Просто так клуби не зникають, і"Арсенал"- не виняток. Все це підготовлено певною групою людей, робота яких спрямована на руйнування національного футболу. Сенс? Їм видніше. Зрозумійте, що кілька досвідчених людей, заможних бізнесменів, які не можуть вирішити, кому ж належить клуб - не казка. Це правда. А найстрашніше, що Ліга, як орган, що відповідає за цю роботу, мовчить. Мовчить не тільки в пресі, а в принципі", - додав він.

"Розумію, що зараз говорити про те, що треба було зробити або можна було, не варто. Скажу лише одне: кожен день, поки я президент Національної федерації, наша структура буде працювати тільки на благо футболу, а інтереси ФФУ будуть знаходитися виключно в одній площині - престижу держави, розвитку футболу і здоров'я нації", - запевнив президент ФФУ.

Нагадаємо, "Арсенал" оголосив про зняття з чемпіонату країни і початок процедури банкрутства.

Зараз ви читаєте новину «"Певна група людей працює на руйнування національного футболу" - Коньков про "смерть" "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути