Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2021 13:02

Петраков сьогодні показує не гірший за Шевченка результат - Павлюк

Петраков сьогодні показує не гірший за Шевченка результат - Павлюк
Керівник Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк: "Сьогодні Петраков у складний момент прийняв команду і показує не гірший результат, ніж був при Шевченку". Фото: UA-Football

Керівник Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк висловився на підтримку тренерського штабу Олександра Петракова.

За словами функціонера критика української збірної збоку російського коментатора та ексфутболіста Максима Калініченка може бути продиктована хіба що заздрістю.

"Перш за все, ми, звичайно, бажаємо нашій збірній перемоги у кожному матчі, бо це наша, рідна збірна, й інакше бути не може.

З приводу коментаря Калініченка - скажу відверто: стільки як робить Павелко для збірної України не робив жоден попередній керівник асоціації. Це 100%, це всі бачать. І умови на сьогодні найкращі. За всі часи скільки існує УАФ - сьогодні всі умови є для розвитку наших збірних, всіх вікових категорій: і жінок, і дітей, і юнаків, і дівчат, і національної збірної. Калініченко геть не орієнтується, як і чим живе наша збірна. А я можу точно сказати, що ми маємо пишатися таким керівником.

І не тільки в частині збірної, а й взагалі у розвитку футболу. Бо гра збірної це - вершина піраміди всієї футбольної спільноти, її роботи. Роботи у футбольному середовищі. І те що сьогодні робиться - думаю, не за горами той час, коли ми матимемо ще кращі результати. Бо це кропітка робота, не на один рік, а на десятиліття. Це будівництво інфраструктури, розвиток дитячого футболу, організаційне, матеріальне забезпечення і сьогодні ми маємо набагато кращі умови, ніж вони були раніше.

Калініченко, наскільки мені відомо, нічого не зробив для футбольного життя, окрім того, що колись грав. Сьогодні Петраков у складний момент прийняв команду і показує не гірший результат, ніж був за Шевченка, підтягує молодих, і я вважаю, що ми на правильному шляху.

А критикують (з РФ, - ред), бо, мабуть, заздрять…треба не зважати і рухатись вперед. Це спорт, де без поразок не буває перемог", - сказав Павлюк.

Ексфутболіст Калініченко напередодні прогнозував українській команді "невихід" на ЧС. Він живе у РФ і грав за московський "Спартак". Критикувати українську збірну різко почав після нічиєї нашої команди з Боснією і Герцеговиною, за підсумками якої Україна втримала другу позицію у своїй відбірковій групі.

Наступний матч між збірними України та Боснії і Герцеговини відбудеться 16 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Петраков сьогодні показує не гірший за Шевченка результат - Павлюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути