пʼятниця, 16 серпня 2013 18:49

Перший віце-президент "Металіста": "Ми далі будемо продовжувати боротися"

Перший віце-президент "Металіста": "Ми далі будемо продовжувати боротися"
Костянтин Пивоваров Фото: ru.metalist.ua

Перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров зазначив, що клуб буде боротися далі. Про це повідомляє офіційний сайт "Металіста".

Нагадаємо, CAS залишив без задоволення прохання про призупинення рішення апеляційного комітету УЄФА про дискваліфікацію "Металіста" в поточному сезоні в єврокубках.

"Ми вважаємо, що це рішення на поточний момент не остаточне, тому що вони фактично не взяли до уваги ранкове рішення Верховного суду Швейцарії про те, що початковий вердикт Лозаннського суду призупинено в частині санкцій до "Металіста", - сказав Пивоваров.

"Незважаючи на те, що ми відправили до Лозанни з самого ранку сповіщення, про те, що є таке рішення суду, у вирішенні Лозаннського арбітражного спортивного суду, яке ми тільки що отримали, воно не згадується. Тому, мабуть, технічно вони його просто не встигли прийняти до уваги. Зараз юристи думають, що ми будемо робити далі. Можливо, ми будемо подавати апеляцію далі, щоб уже з урахуванням рішення Верховного Суду Швейцарії вони ще раз розглянули наше питання", - додав Пивоваров.

"Очевидно, що ми далі будемо продовжувати боротися. Справа у Вищому швейцарському суді залишилася. Зараз винесена тільки забезпечувальна міра у вигляді призупинення рішення Лозаннського суду, але сама справа по суті не розглядалася. Воно розглядатиметься пізніше, і я думаю, що в перебігу декількох тижнів або місяців буде прийнято рішення. Якщо рішення буде прийнято на нашу користь, то все ця справа про договірний матч має бути розглянута ще раз, але без урахування доказів, які швейцарський суд вважатиме нелегітимними, такими, які не можна використовувати або не можна їх розглядати", - сказав Пивоваров.

Також віце-президент зазначив, що в клубі не знають позиції УЄФА.

"Туди ми теж направили рішення Верховного суду Швейцарії і поки від них жодних коментарів чи рішень не було. Тому, можливо, вони ще візьмуть якісь рішення. Але, в будь-якому випадку, все виглядає трохи дивно", - зазначив він.

"Так, якщо ми говоримо про те, що в УЄФА є принцип до всіх підходити з однаковою точкою зору, однаково, так званий equal treatment - є прецеденти з "Фенербахче" і "Бешикташем", з епізодами з договірними іграми, які, на відміну від наших, не викликають жодного сумніву в тому, що вони були - досить велика кількість епізодів доведена. Це було системне порушення, якась кількість людей сидить у в'язниці через це. І, тим не менш, вони були допущені УЄФА до гри в Лізі Чемпіонів", - сказав Пивоваров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лозанський суд відхилив апеляцію "Металіста".

Зараз ви читаєте новину «Перший віце-президент "Металіста": "Ми далі будемо продовжувати боротися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути